Fri fragt på ordrer over 248 kr.

Søvnboosters til DR Ultra fra Drømmejunglen

I dette blogindlæg kan du læse om de Søvnboosters Anna Knakkergaard, Drømmejunglens forfatter, har lavet til DR Ultra. De 8 Søvnboosters er gratis og du finder links til dem her i indlægget.  
Her er billeder fra Anna's besøg hos DR tilbage i marts 2022, hvor hun var inde for at indtale de 8 søvnbooster.

I foråret gik turen ud til DR for Drømmejunglens forfatter og læge Anna Knakkergaard. DR kontaktede Anna for at høre, om hun kunne hjælpe med at lave 8 søvnmeditationer. Disse såkaldte "søvnboosters" skulle, ligesom Drømmejunglens historier, være baseret på beroligende hypnoseteknikker, men bare målrettet de lidt ældre børn og unge.

DR ULTRA, der har de 9-14 årige som målgruppe, ville gerne sætte fokus på søvn og hjælpe børn og unge med at sove bedre. Derfor indledte de samarbejdet med Anna, og de beroligende og meditative Søvnboosters er nu tilgængelige online, helt gratis, på DR TV. Du finder de beroligende Søvnboosters lige her.

Glæd jer til at lytte til de beroligende lydfiler, og som I kender det fra Drømmejunglen, er også disse fortællinger indtalt af Anna. 

Udover de 8 søvnboosters, der hver især har fokus på forskellige problemstillinger, så som; At skabe ro i krop og nervesystem, at understøtte bedre drømme, at give selvværdet et boost mv, ligger der også en video med 7 gode søvnråd, til at skabe de bedste betingelser for en god søvn. Du finder videoen med de 7 gode søvnråd her - og gæt engang om et af rådene ikke indeholder en anbefaling af de skønne søvnboosters... 😉

Vi glæder os til at høre, hvad I synes.
Sov godt 💤😴

Jungledrømme ApS
Højstrupvej 14
7120 Vejle Ø 
CVR: 42046426

moon