Fri fragt på ordrer over 248 kr.

Drømmejunglen er et fantasifuldt søvnunivers for børn

Mød forfatterne

Drømmejunglen er skabt af læge Anna Knakkergaard og arkitekt Julie Dam

Anna Knakkergaard

Læge & klinisk hypnotisør
Hej, jeg hedder Anna. Jeg er mor til fem sammenbragte børn, og så er jeg læge. Mit arbejde er, at hjælpe børn, der har det svært. Til det bruger jeg tit forskellige hypnose- og afslapningsteknikker. Jeg møder tit børn, der har svært ved at sove. Derfor fik jeg lyst til at lave denne bog. Jeg håber, du bliver rigtigt glad for historierne og har lyst til at hjælpe dyrene.

Julie Dam

Arkitekt & illustrator

Hej, jeg hedder Julie. Jeg bor syd for Århus med min kæreste og hund. I 2016 blev jeg udannet arkitekt fra Århus Arkitektskole, men har siden jeg fik min kandidat levet af min passion for illustrationer og grafisk design med mit firma: WITHWHITE. Jeg har tegnet og illustreret det grafiske univers til Drømmejunglen. Samspillet mellem illustrationer og fortællinger skaber en helt særlig verden, hvor børnene kan føle sig trygge og slippe fantasien løs.

Derfor skabte vi Drømmejunglen

Vi vil gerne skabe et helt særligt univers for børn og forældre, hvor I sammen kan få afslappende og rolige stunder. Vores side vil løbende blive opdateret med gode råd og gratis downloads. Så her på vores website kan I finde afslappende øvelser og søvnråd.

Læs mere om hypnose

Idéen til Drømmejunglen

Julie og Anna kender hinanden fra netværksgruppen: Ladies First. Og har arbejdet sammen i ”Drømmejunglen” siden efteråret 2020.

En efterårsdag i Julies entré fandt vi på idéen til det fantasifulde søvnunivers: Drømmejunglen. På denne måde ville vi kunne hjælpe mange børn på én gang, ved at skrive historier på baggrund af Anna’s erfaringer med hypnose- og afslapningsteknikker til børn.

Idéen spirede videre og pludselig en dag sendte Anna første udkast til en af Drømmejunglens seks historier. Dovendyret Doris blev første historie og Julie var vild med både historie og afslapningsøvelser. Historien satte gang i Julie’s fantasi, og skitserne begyndte at tage form. I løbet af december 2020, fik vi godt styr på Drømmejunglens dyrebørn, deres afslapningsøvelser og den visuelle identitet. 

Jungledrømme ApS
Grønvangen 3
8260 Viby J 
CVR: 42046426

moon