Fri fragt på ordrer over 248 kr.

Drømmejunglen er et fantasifuldt søvnunivers for børn

Mød forfatterne

Drømmejunglen er skabt af læge Anna Knakkergaard og arkitekt Julie Dam

Anna Knakkergaard

Læge & klinisk hypnotisør
Hej, jeg hedder Anna. Jeg er mor til seks sammenbragte børn, og så er jeg læge. Mit arbejde er, at hjælpe børn, der har det svært. Til det bruger jeg forskellige hypnose- og afslapningsteknikker. Jeg møder tit børn, der har svært ved at sove. For at kunne hjælpe endnu flere børn med søvnen, fik jeg lyst til at lave denne bog. Jeg håber, du bliver rigtigt glad for historierne og har lyst til at hjælpe dyrene, så I begge kan få en god nats søvn.

Julie Dam

Arkitekt & illustrator

Hej, jeg hedder Julie. Jeg er udannet arkitekt, og har siden jeg fik min kandidat levet af min passion for illustrationer og grafisk design. Jeg har tegnet og illustreret det grafiske univers til Drømmejunglen. Samspillet mellem illustrationer og fortællinger skaber en helt særlig verden, hvor børnene kan føle sig trygge og slippe fantasien løs. Jeg håber du synes om tegningerne og måske endda selv får lyst til at tegne lidt... Tegnetid er faktisk en rigtig god og beroligende aktivitet inden sengetid.

Derfor skabte vi Drømmejunglen

Vi vil gerne skabe et helt særligt univers for børn og forældre, hvor I sammen kan få afslappende og rolige stunder. Vores side vil løbende blive opdateret med gode råd og gratis downloads. Så her på vores website kan I finde afslappende øvelser og søvnråd.

Læs mere om hypnose

Idéen til Drømmejunglen

Julie og Anna kender hinanden fra netværksgruppen: Ladies First. Og har arbejdet sammen i ”Drømmejunglen” siden efteråret 2020.

En efterårsdag i Julies entré fandt vi på idéen til det fantasifulde søvnunivers: Drømmejunglen. På denne måde ville vi kunne hjælpe mange børn på én gang, ved at skrive historier på baggrund af Anna’s erfaringer med hypnose- og afslapningsteknikker til børn.

Idéen spirede videre og pludselig en dag sendte Anna første udkast til en af Drømmejunglens seks historier. Dovendyret Doris blev første historie og Julie var vild med både historie og afslapningsøvelser. Historien satte gang i Julie’s fantasi, og skitserne begyndte at tage form. I løbet af december 2020, fik vi godt styr på Drømmejunglens dyrebørn, deres afslapningsøvelser og den visuelle identitet. 

Jungledrømme ApS
Højstrupvej 14
7120 Vejle Ø 
CVR: 42046426

moon