Fri fragt på ordrer over 248 kr.

Handelsbetingelser

Hvem er vi

Jungledrømme ApS
Højstrupvej 14
7120 Vejle Ø
CVR/SE 42046426

info@droemmejunglen.dk

Personlige oplysninger

Når du foretager et køb på Drømmejunglen.dk (Jungledrømme ApS), registrerer vi dig som kunde. De personlige oplysninger vi registrerer er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Dette har til formål, at vi kan levere varen til dig. Vi registrerer ikke yderligere personfølsomme oplysninger, og oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Du kan som kunde valgfrit blive tilføjet vores mailingsliste, således at du løbende vil modtage nyheder, tilbud, invitation til events og anden information. Denne service kan du til enhver tid framelde dig igen.

Bestilling

Alle varer er angivet i dkk og er inkl. 25% moms og inkl. alle afgifter, told m.m. Sortiment og priser ændres løbende og uden varsel. Du er dog altid sikret den aftalte pris på bestillingstidspunktet. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte varer. Alle varer afsendes i løbet af 1-3 hverdage.

Betaling

Betaling kan ske med Visa Dankort, Mastercard, Visa Electron og MobilePay. Data, du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Jungledrømme ApS eller andre har mulighed for at læse disse data. Beløbet for de købte varer trækkes først når varerne sendes fra Jungledrømme ApS.

Forsendelse og levering i danmark

Din bestilling leveres normalt inden for 1-3 hverdage i Danmark. Skulle det ske at din bestilling er forsinket, vil du få besked på e-mail. Fragt og ekspeditionsomkostninger er gratis ved køb over 248 kr. (inkl. moms) Under 249 kr er fragt og ekspeditionsomkostninger uden omdeling med Post Danmark eller GLS DKK 39. Du har altid mulighed for at vælge privat-levering for DKK 49.

Forsendelse til udlandet

Alle forsendelser til udlandet bliver leveret af GLS/Postnord.

Salg til lande udenfor Danmark. Jungledrømme ApS har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra Jungledrømme ApS. Denne told eller afgift skal afholdes af kunde / modtageren.

Fragtomkostningerne varierer fra land til land. De pågældende priser vil fremgå i check-out, når du lægger din ordre. Hvis du er i tvivl om fragtomkostningen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@drømmejunglen.dk. Din bestilling leveres normalt inden for 2-14 hverdage for resten af verden. Alle bestillinger pakkes forsvarligt ind og sendes med GLS/Postnord.

Ikke afhentede pakker

Pakker der ikke afhentes inden for 14 dage i kundens ønskede pakkeshop sendes automatisk retur til Jungledrømme ApS. At lade pakken være uafhentet retur betragtes IKKE som en fortrydelse af købet, førend kunden har kontaktet Jungledrømme ApS pr. mail: info@drømmejunglen.dk. I tilfælde af fortrydelse af købet afholdes udgifter til returnering af uafhentede pakker af kunden (gebyr DKK 49). Ønsker du varen fremsendt på ny koster det gældende fragtsats.

Fortrydelses- og returret

Alle varer er omfattet af købelovens regler om fortrydelses- og returret på nettet. Du har derfor altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer med posten, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

En ny forbrugerlovgivning giver dig som forbruger mulighed for at fortryde dit køb efter brug af varen. Dog med det forbehold, at du som forbruger hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi. Du må godt undersøge varen på samme måde som ved et almindeligt butikskøb. Mærker/tags + eventuel original emballage anses som en del af varen og derved varens værdi. En eventuel værdiforringelse vurderes alene af Jungledrømme ApS.

For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du utvetydigt give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Dette gøres pr. brev eller pr. email til info@drømmejunglen.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, og utvetydigt giver os besked herom indenfor 14 dage efter at du har modtaget din pakke, bedes du skrive begrundelse for returnering og vedlægge en kopi af din faktura sammen med de returnerede varer, samt sende os din ordre retur senest 14 dage efter at du utvetydigt har meddelt os, at du ønsker at returnere. Det er ikke nok bare, at levere varen tilbage eller nægte at modtage den. 

Sådan gør du: 

 1. Din returpakke skal sendes til direkte til døren og du har det fulde ansvar for at den kommer frem til Jungledrømme ApS. Adressen er: 

  Jungledrømme ApS att: Julie
  Andkærvej 17
  7100 Vejle
 1. Du er som kunde fuldt ansvarlig for at returpakken er forsvarligt emballeret.
 2. Jungledrømme ApS modtager ikke varer pr. efterkrav, og henter heller ikke returvarer i eks. en pakkeshop. Returvarerne skal altså leveres direkte til firma-adressen.
 3. Du skal sende en mail til info@drømmejunglen.dk, med oplysninger om tilbagesendelsen inklusiv ordrenummer (inden du sender dine varer retur), så vi ved at returpakken er på vej.
 4. Ved returnering skal du selv betale returfragten.
 5. Du skal sende din bestilling uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt info@drømmejunglen.dk, at du ønsker at fortryde dit køb.
 6. Vi anbefaler, at du vælger at sende dine returvarer som pakkepost. Dette vil nemlig give dig en kvittering, når du har sendt varerne afsted.

Vi tilbagebetaler pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren/varerne. Bemærk! Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Det gør vi udelukkende for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Reklamationsret

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår p.g.a. forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Du skal reklamere indenfor 14 dage efter at du har konstateret fejlen/manglen.

Jungledrømme ApS
Højstrupvej 14
7120 Vejle Ø

CVR: 42046426
info@drømmejunglen.dk

Jungledrømme ApS
Højstrupvej 14
7120 Vejle Ø 
CVR: 42046426

moon