Fri fragt på ordrer over 248 kr.

Lav din egen drømmefanger

I dette blogpost kan du se hvordan du kan lave din egen drømmefanger. Husk at du også kan tegne delene, eller finde dem i naturen ligesom Hubert gør.  

Scroll ned for at downloade gratis PDF-guide...

I historien: Drømmefangeren møder du Hubert fra Drømmejunglen. Han elsker sin drømmefanger, fordi den hjælper ham med at falde bedre i søvn og holde de onde drømme væk. I bogen får du også en guide til hvordan du kan lave din egen drømmefanger, og her i dette blogindlæg kan du også få god inspiration.
Alle de dele som vi har brugt her i beskrivelsen er sponsoreret af Rito, så der kan du finde ringe, garn i flere farver, smukke perler og flotte fjer. TIP: Husk at du også nemt kan tegne delene til din drømmefanger, eller finde ting og sager fra naturen ligesom Hubert.

Start med at finde en saks og den ring du godt kunne tænke dig at bruge. Du kan hos Rito finde flere forskellige ringstørrelser i bambus, der er perfekte til en drømmefanger. Hvis du har lyst, kan du bruge noget bånd til at sno rundt om ringen for at beklæde den. Klip båndet/snoren af i en passende længde og start med at vikle det rundt om ringen.

Nu er det tid til at lave det mønster i selve cirklen. Brug snoren og sæt igang! Her er det vigtigt at stramme snoren godt op, når du fletter nettet rundt langs ringen. Det kan være, du lige skal have lidt hjælp af en voksen.

Undervejs kan du bruge perler til at dekorere med. Sæt dem på snoren imens du fletter det ønskede drømmefanger-net.

Nederst kan du tilføje forskellige længder af snore, og sætte perler, fjer og andre fine sager på din drømmefanger. Brug din fantasi og sæt det på du kan li'.

Sæt en snor i toppen af drømmefangeren og find en plads på dit værelse hvor den kan hænge. Vi vil meget gerne se din flotte drømmefanger! Måske du kan få din mor eller far til at tage et billede af den og dele den på instagram med #mindrømmefanger.

Download guiden som PDF her:

  Rigtig god fornøjelse med krea-projektet og sov dejligt under din nye drømmefanger.
  Mange hilsner
  Anna & Julie

  Jungledrømme ApS
  Højstrupvej 14
  7120 Vejle Ø 
  CVR: 42046426

  moon