Fri fragt på ordrer over 248 kr.

Gratis download - Skoleskema

Drømmejunglens dyrebørn har været kreative og lavet et skoleskema, som du helt gratis kan downloade og have hængende fremme hjemme.  

Skolestart og skoletid er en spændende og stor del af dit barns liv. Hvis det er allerførste skoledag i år, kan det være en god ide at besøge skolens legeplads inden og måske også gå forbi skolen, imens der er skolebørn på legepladsen. På denne måde kan du forberede dit barn, på det der venter, og så er det ikke alt, der er helt nyt.

Det er også en god idé at involvere dit barn i forberedelserne, det kan fx være penalhuset. En hyggelig aktivitet som I kan forberede og lave sammen. Det kan også være I sammen smører madpakken, eller sætter navnetags på de alle nye spændende skoleting.

En dag i skole giver rigtigt mange indtryk og oftest skal de bearbejdes ved sengetid. Her kan historierne fra Drømmejunglen hjælpe og give ro i kroppen. Der er både hjælp til ondt i maven, snydeenergi, tankemylder, mørkeræd, vokseværk og triste tanker... Barnet skal i bogen hjælpe dyrebarnet med at falde til ro, og på den måde falder de i søvn sammen. 🌙

Download skoleskemaet ved at skrive din email ind i feltet herunder.
Mange hilsner 
Anna & Julie

    Jungledrømme ApS
    Højstrupvej 14
    7120 Vejle Ø 
    CVR: 42046426

    moon